CuteFields MySQL

Download plugins, language packs and stuff.

Postby FI-DD » Thu Sep 18, 2008 6:07 pm

Add maxlength="30" to the code of the plugin so the output becomes this:
<input type="text" maxlength="30" name="" value="" />
User avatar
FI-DD
Admin
 
Posts: 2971
Joined: Thu Sep 22, 2005 11:27 am
Location: Germany

Postby nam » Sun Sep 28, 2008 12:55 am

Altough data is saved in the tables, but each time I receive the following error when save any story that has cutefild data in it:

Code: Select all
Warning: implode(): Bad arguments. in /home/www/***/plugins/cutefields2.1.php on line 312
User avatar
nam
 
Posts: 224
Joined: Sat Dec 23, 2006 9:10 pm

Postby Partyism » Thu Oct 09, 2008 1:05 am

How come this wont work?

Code: Select all
[ifcf:Video]
<script type="text/javascript" src="http://www.partyism.nl/videos/swfobject.js"></script>
<div id="player">Helaas, de video kon niet worden geladen</div>
<script type="text/javascript">
var so = new SWFObject('http://www.partyism.nl/videos/player.swf','mpl','610','415','9');
so.addParam('allowscriptaccess','always');
so.addParam('allowfullscreen','true');
so.addParam('flashvars','&file=http://www.partyism.nl/videos/upload/{cf:Video}.flvℑ=http://www.partyism.nl/videos/images/{cf:VideoAfbeelding}.jpg');
so.write('player');
</script>
[/ifcf:Video]
Partyism
 
Posts: 399
Joined: Tue Sep 25, 2007 6:24 pm

Postby nam » Thu Oct 16, 2008 7:56 pm

nam wrote:Altough data is saved in the tables, but each time I receive the following error when save any story that has cutefild data in it:

Code: Select all
Warning: implode(): Bad arguments. in /home/www/***/plugins/cutefields2.1.php on line 312



I still need help from someone to solve the issue. I see this error message everytime I add a post. As I have two cutefields, it is displayed twice for each post.
User avatar
nam
 
Posts: 224
Joined: Sat Dec 23, 2006 9:10 pm

Postby azn_romeo_4u » Mon Nov 17, 2008 11:12 pm

So is this mod not working anymore?
azn_romeo_4u
 
Posts: 123
Joined: Thu Sep 18, 2008 5:06 am

Postby scottdallas » Tue Nov 18, 2008 3:36 am

i use it :shock: :?:
Everyday I'm tumblin http://scodal.tumblr.com
User avatar
scottdallas
 
Posts: 2244
Joined: Thu May 04, 2006 6:46 pm
Location: US

Postby Partyism » Wed Nov 19, 2008 8:08 am

scottdallas wrote:i use it :shock: :?:
Partyism
 
Posts: 399
Joined: Tue Sep 25, 2007 6:24 pm

Postby nam » Fri Nov 21, 2008 2:44 am

nam wrote:
nam wrote:Altough data is saved in the tables, but each time I receive the following error when save any story that has cutefild data in it:

Code: Select all
Warning: implode(): Bad arguments. in /home/www/***/plugins/cutefields2.1.php on line 312



I still need help from someone to solve the issue. I see this error message everytime I add a post. As I have two cutefields, it is displayed twice for each post.


still no answer so I repost it and hope someone will help.
User avatar
nam
 
Posts: 224
Joined: Sat Dec 23, 2006 9:10 pm

Postby FI-DD » Fri Nov 21, 2008 7:16 pm

I don't know the code of the plugin but try this:

Change this:
Code: Select all
$boxValue = implode(", ",$_POST[$thisField.'_cb']);


to this:
Code: Select all
if(is_array($_POST[$thisField.'_cb'])){
   $boxValue = implode(", ",$_POST[$thisField.'_cb']);
}
User avatar
FI-DD
Admin
 
Posts: 2971
Joined: Thu Sep 22, 2005 11:27 am
Location: Germany

Postby nam » Fri Nov 21, 2008 10:54 pm

Thank you very much dear FI-DD, you solved my problem. It now works perfectly.

If this is due to a bug with the plug-in then you should include it in the original download.

Many thanks again.
User avatar
nam
 
Posts: 224
Joined: Sat Dec 23, 2006 9:10 pm

Postby azn_romeo_4u » Fri Nov 28, 2008 6:13 pm

Hey did I do something wrong here's what I have in my template

<span="{cf:type}">{avatar}</span>

It doesn't appear to work when I view the source code. It just outputs <span="{cf:type}"></a>

type is my cutefield name.
azn_romeo_4u
 
Posts: 123
Joined: Thu Sep 18, 2008 5:06 am

Postby azn_romeo_4u » Fri Nov 28, 2008 6:27 pm

Okay, I figured it out.

Dropdown or buttons don't work. I had to use checkbox
azn_romeo_4u
 
Posts: 123
Joined: Thu Sep 18, 2008 5:06 am

Postby yesitsfree » Fri Mar 27, 2009 12:44 am

FI-DD wrote:I don't know the code of the plugin but try this:

Change this:
Code: Select all
$boxValue = implode(", ",$_POST[$thisField.'_cb']);


to this:
Code: Select all
if(is_array($_POST[$thisField.'_cb'])){
   $boxValue = implode(", ",$_POST[$thisField.'_cb']);
}


Thank you for this post, saved my site. I think it could be to do with MySQL version upgrade on servers, It has worked for 2 years with no problem and suddenly stopped working. Now solved thanks FI-DD
User avatar
yesitsfree
 
Posts: 96
Joined: Thu May 03, 2007 8:49 pm

Postby DistantJ » Tue Jul 28, 2009 5:13 pm

One problem I have with this is that although it works just fine, if I go back to edit an article the cutefields are all empty and I have to fill them in again...

I'm sure it can't be hard to have a value="{current data}" in the input tags there... But my MySQL knowledge is basic and not good enough for me to work it out.
DistantJ
 
Posts: 33
Joined: Tue Jul 29, 2008 10:27 am

Postby eberswine » Wed Sep 23, 2009 3:22 pm

I have created a text-field and then tried to use img-manager to upload and then put link to image in the box, but it is having trouble recognizing the {imagepath}, ... doesn't seem to re-write the function????

Also, when I come back to re-edit the news, .. .the HTML in the text-field isn't there?????
User avatar
eberswine
 
Posts: 317
Joined: Thu Apr 26, 2007 7:23 pm

PreviousNext

Return to Additional Downloads



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

x